Хто може бачити мої об’яви?

Система має два види приватності: «Всі» та «Тільки друзі».

Вид «Всі» – дозволяє переглядати оголошення всім жителям вибраного міста.
Вид «Тільки друзі» – дає доступ до оголошення тільки Вашим друзям, Ви зможете повідомити їм, наприклад, що саме Ви б хотіли “прийняти в дар” до найближчого свята.
Якщо модератор вважатиме що ваша реклама не відповідає приватності “Все” – приватність вашого повідомлення може бути змінена на “Тільки друзі”

З технічної підтримки Вконтакте.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *