Чому при натисканні меню «Мої повідомлення» контакт вимагає, щоб ви ввели е-майл і пароль?

Чому при натисканні меню «Мої повідомлення» контакт вимагає, щоб ви ввели е-майл і пароль?

Це може відбуватися з двох причин:
(1) Погана з’єднання з інтернетом, і як наслідок — поки ви переглядаєте сторінку вас викидає З «Вконтакте».
(2) Швидше за все ви зробили доступною сторінку тільки для себе, тобто — видалили її. Як наслідок — вам не потрібно «особисте». Для того, щоб зайти в повідомлення відновите статтю.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector